Tech recruitment opnieuw uitgevonden

Specialist in functies in industriële automatisering

De technologiesector is breed, van telecom tot quantum computing. Binnen dat hele brede werkveld richten wij ons primair op experts in industriële automatisering en embedded software: software developers, testers, architecten, data scientists. Maar ook functies die hiermee samenhangen zoals business developers, projectmanagers, sales managers, technisch inkopers en CTO’s.

Specialist in recruitment

De kandidaat treedt in dienst bij het zoekende bedrijf.

Niet anders, wel beter!

De juiste match

Additude onderscheidt zich van andere recruitment agencies, headhunters en werving- en selectiebureaus door zijn werkwijze. We focussen niet op kwantiteit, maar op kwaliteit. Recruitment is namelijk geen numbers game. Het is ook geen kwestie van ‘cv’s doorschuiven’. Recruitment is het vinden van de juiste persoon bij het juiste bedrijf.

We maken gebruik van een krachtig meetinstrument waarmee we iemands talenten en drijfveren inzichtelijk maken. Daardoor weten we wat voor soort baan het best bij iemands natuurlijke kracht past. Natuurlijk zijn competenties belangrijk, maar iemand moet ook binnen de bedrijfscultuur passen. Daarom gaan we diepgaand in gesprek met zowel het wervende bedrijf als de kandidaat. Alleen zo komt een juiste match tot stand.

Copyright 2021 Additude | All rights reserved

GDPR Toestemmingen

Bewerk uw toestemmingen of bekijk onze privacy policy.

Privacy policy