Vind hier de juiste vaste of tijdelijke tech specialist!

Niet anders, wel beter

In de tech- en IT-markt wemelt het van de recruitmentbureaus die werken op basis van no cure-no pay. It’s a numbers game. Recruiters kijken nauwelijks verder dan opleiding, ervaring en de in een cv opgesomde competenties. De kans op een mismatch is groot.

De perfecte match

Additude-Esprit pakt het anders aan. Wij committeren ons aan een succesvolle plaatsing. We spreken op voorhand af hoeveel kandidaten wij aanleveren op welke datum, wanneer de gesprekken zijn en wanneer de handtekening wordt gezet. U weet precies waar u aan toe bent.

Onze succesratio is 95 procent. Hoe wij tot zo’n hoog resultaat komen? Wij hebben én de kandidaten, én wij zorgen ervoor dat de kandidaat ook past in uw organisatie en team. We brengen dus niet alleen de gezochte competenties in kaart, maar willen ook weten in wat voor team de kandidaat komt te werken, wat de bedrijfscultuur is en wat u verlangt van iemands persoonlijkheid. Wij nemen dus geen genoegen met een A4-tje met daarop wat steekwoorden, we komen langs en praten met de leidinggevende en directe collega’s in het team waarin de kandidaat komt te werken. Alleen op die manier kunnen we een juiste inschatting maken welke kandidaat het best past.

Andersom vragen wij ook de kandidaten het hemd van het lijf over hun wensen en kwaliteiten. We toetsen niet alleen de competenties, maar ook iemands verborgen talenten en kwaliteiten, evenals belemmeringen en valkuilen. Daarvoor gebruiken we het ME.-model dat is ontwikkeld door TheTrueTalentTeam.

Wij hebben contact met specialisten op de volgende terreinen:

  • Softwareontwikkeling (Java, .Net), model driven engineering, testing
  • Architectuur
  • Technisch projectmanagement
  • Business development
  • Management (CIO, CTO, CDO)

In de huidige economie zijn werving & selectie booming business. Er zijn honderden recruitmentbureaus. Waarom zou u met Additude-Esprit in zee gaan?

1. Gemiddeld slagingspercentage over de afgelopen 15 jaar: 95 procent.

2. Absolute focus op industriële automatisering.

3. We kunnen vacatures opvullen, maar ook voorzien in een kortdurende vraag naar tech specialisten.

4. Kennis van de markt: wij weten waar potentiële kandidaten zich bevinden en hoe we hen kunnen interesseren voor een andere baan.

5. Synergie: doordat we voor zoveel bedrijven in de industriële automatisering werken, plaatsen we regelmatig kandidaten die reageren op een vacature bij bedrijf A bij bedrijf B omdat we weten dat dat bedrijf qua cultuur of (secundaire) arbeidsvoorwaarden beter past.

6. Kwaliteit: wij brengen alle kanten van een kandidaat in beeld: hard en soft skills, drijfveren en motivaties, maar ook valkuilen en belemmeringen. Daarvoor gebruiken we onder meer het ME.-model van TheTrueTalentTeam. Want iemand vinden met de juiste competenties is al moeilijk, maar iemand vinden die qua persoonlijkheid ook past is helemaal een uitdaging. Dat is ons specialisme.

7. 23 jaar ervaring in industriële automatisering.

Additude-Esprit

dé tech recruiter voor industriële automatisering en embedded software

Contact

Aarzel niet en neem contact met ons op.

Copyright 2021 Additude-Esprit | All rights reserved