Nieuws

Additude en Esprit samen verder als Additude-Esprit

Additude en Esprit, onderdeel van ICT Group N.V., bieden gespecialiseerde recruitmentdiensten aan. Vanaf 1 juli gaan zij samen verder onder de naam: Additude-Esprit. 

Additude-Esprit biedt gespecialiseerde recruitment services, sourcing, co-engineering, staffing en projectmanagement, evenals software- en engineering consulting diensten die onze klanten ondersteunen bij hun innovatieprocessen en productontwikkeling. Daarnaast organiseren zij trainingen om de juiste kandidaat te koppelen aan de vraag.

Additude-Esprit maakt gebruik van een krachtig meetinstrument waarmee we iemands talenten en drijfveren inzichtelijk maken. Daardoor weten we exact welke functie of rol het beste aansluit bij iemands natuurlijke kracht. Natuurlijk zijn competenties belangrijk, maar iemand moet ook binnen de bedrijfscultuur passen.

Additude-Esprit is gevestigd in Eindhoven:
Prof. Dr. Dorgelolaan 30
5613 AM Eindhoven

+31 (0)88 908 24 00
info@additude.eu

Profiel ICT Group

ICT Group is een toonaangevende, innovatieve Europese leverancier van totaaloplossingen en dienstverlening op het gebied van industriële automatisering. Onze hoogopgeleide professionals bieden oplossingen op het gebied van consultancy, software ontwikkeling en projecten alsmede services om IT systemen te onderhouden. Onze missie is de wereld iedere dag een beetje slimmer maken.

Dankzij onze domeinkennis zijn wij in staat om technologie, mensen en ideeën met elkaar te verbinden. Met ruim 1.500 gepassioneerde technisch specialisten zijn wij in staat om nieuwe en innovatieve technologieën te vertalen in relevante bedrijfsoplossingen en deze vervolgens door te voeren in het hart van de bedrijfsvoering van onze klanten.

Met een focus op onze “Smarter Industries” oplossingen bedienen wij de automobielindustrie, productie- en hightechbedrijven, de levensmiddelensector, chemische en farmaceutische ondernemingen, de olie- en gassector en de logistieke sector. Onze oplossingen in “Smarter Cities” zijn gericht op de infrastructuur van water, spoorwegen en wegverkeer, evenals openbaar vervoer en mobiliteit.  Binnen het domein “Smarter Healthcare” bieden wij oplossingen op het gebied van uitwisseling van medische gegevens en diensten en/of producten op het gebied van radiotherapie en verloskunde. Daarnaast levert ICT software voor IoT, digitale transformatie en artificial intelligence onder eigen IP.

ICT is actief in Nederland, Bulgarije, Zweden, België, Portugal en Duitsland.

Copyright 2021 Additude-Esprit | All rights reserved