Develop met Additude Opleider in IT!

Additude Academy

De Academy is ontstaan vanuit de gedachte om de tekorten op de arbeidsmarkt te beperken. Wij brengen mensen levensverandering door opleiding, advies en ondersteuning voor de baan van morgen. Dit doen wij samen met de grootste opdrachtgevers in de IT.  Met Additude Academy bieden wij hoogopgeleiden (HBO & universitair) en werkzoekenden een (nieuwe) kans op de arbeidsmarkt door ze zelfstandig op te leiden. Door, in samenwerking met sociale partners, re-integratie mogelijk te maken voegen wij mensen toe aan de markt. Wij vergroten het aanbod in plaats van het te verschuiven.

We zijn een recruitmentbureau. Onze belofte is het realiseren van verbondenheid en communicatie tussen mensen. Overtuigen zit voor ons in het tonen van bekwaamheid in het proces van werven, adviseren, opleiden en begeleiden. Oftewel, persoonlijk contact. Je krijgt gaat werken op locatie bij één van de grootste IT bedrijven, je volgt tegelijk onze opleiding en krijgt persoonlijke begeleiding. Additude verzorgt en betaalt de gehele opleiding.

Onze belofte

Na een succesvolle afronding van het opleidingstraject, zorgen wij voor plaatsing én baangarantie. Daarnaast is onze belofte het realiseren van verbondenheid en communicatie tussen mensen. Overtuigen zit voor ons in het tonen van bekwaamheid in het proces van werven, adviseren, opleiden en begeleiden. Oftewel, persoonlijk contact. Je krijgt gaat werken op locatie bij één van de grootste IT bedrijven, je volgt tegelijk onze opleiding en krijgt persoonlijke begeleiding.

Het opleidingstraject

Kandidaten die door onze opdrachtgevers zijn geselecteerd en succesvol de assessments, de intakegesprekken en de bootcamp hebben doorlopen, starten het opleidingstraject. Het opleidingstraject bestaat uit vier delen:

Persoonlijk leiderschap.
Hier ontwikkelen de kandidaten hun kwaliteiten op het gebied van samenwerken, communicatie, persoonlijke presentatie, persoonlijke effectiviteit en daadkracht.

Theoretische leergang
De theoretische leergang richt zich voornamelijk op het inhoudelijke aspect. De doorlooptijd is 6 weken en de leergang wordt afgesloten met een certificering.

Praktische leergang.
Na het succesvol afronden van de theoretische leergang, start jouw project van 52 weken op basis van 40 uur per week en exclusief uitval tijdens bijvoorbeeld de kerstperiode. De projectperiode begint met een praktische leergang van 7 weken.

Vitaliteit
Gedurende het gehele traject is er veel aandacht voor de work/life balans van de individuele kandidaat. Immers, een fitte geest huist het best in een fit lichaam. Dat is de reden dat wij dit geïntegreerd hebben in onze aanpak. Tijdens de opleidingsperiode trainen de deelnemers in een 12 weken durend programma minimaal 2 keer per week bij een fitnessorganisatie. Eenmaal per week gebeurt dit onder begeleiding van een Personal Trainer en eenmaal per week zelfstandig.

Welke stappen nemen we:

 • Stap 1: Informatie!
  We organiseren een informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is bij uitstek geschikt om meer te weten te komen over wat we doen en hoe we het doen. Het is een ideaal moment om elkaar te leren kennen en om vragen te stellen.
 • Stap 2: Persoonlijk kennismaken
  Beviel de informatiebijeenkomst? Ben je enthousiast? Dan gaan we persoonlijk kennismaken. Jouw eerste stap naar een nieuwe carrière met Additude. Op basis van een zeer uitgebreide en zorgvuldige screening krijgen wij een duidelijk inzicht in de motivatie, competenties en kwaliteiten.
 • Stap 3: Bootcamp
  Er vindt een driedaagse bootcamp plaats. In de bootcamp worden eerst voor alle kandidaten de basisbeginselen behandeld. Daarna mag je laten zien, door het uitvoeren van opdrachten, of je deze in voldoende mate beheerst.
 • Stap 4: We voelen verbondenheid
  Als laatste volg je een passend programma waarbij je intensief begeleid en gecoacht wordt.

Openstaande opleidingstrajecten. Meld je aan!

Heb jij interesse in een opleidingstraject?

Bekijk onze aanstaande informatiebijeenkomsten en meld je aan!

Additude

dé tech recruiter voor industriële automatisering en embedded software

Contact

Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Copyright 2021 Additude-Esprit | All rights reserved